VEĽKÉ ZÁŽITKY S MLADÝM VÍNOM úž od 6.11.2017

Dec

31

VEĽKÉ ZÁŽITKY S MLADÝM VÍNOM úž od 6.11.2017

Každoročne, na prvý novembrový pondelok pripadá sviatok mladého vína, ktorý predstavuje novodobú značku kvality a tradície.

Senzorické vlastnosti, prenikavá vôňa, svieža ľahká chuť... to všetko skrývajú v sebe vína so spoločným označením SVÄTOKATARÍNSKE !!!

 

Mladosť je čosi posvätné. Inak tomu nie je ani v prípade vína. Stará vinárska poučka tvrdí, že nie je rozdiel medzi mladým vínom a mladou ženou. Obe sú síce veľmi nezrelé, ale vedia nás dokonale omámiť. Tak, ako Francúzov dokáže očariť beaujolais, tak sa my necháme s radosťou opantať mladým Svätokatarínskym vínom. Svätokatarínske víno predstavuje novodobú značku kvality a tradície. Pod svojim názvom zastrešuje tie najkvalitnejšie mladé vína slovenských výrobcov z vinárskych regiónov Slovenska. Svätokatarínske vína sa vyrábajú z bieleho a červeného hrozna, ktoré dozrieva už na konci augusta, resp. začiatkom septembra. Jedinečnosť mladého vína je ukrytá v jeho sviežosti a aróme. Spotrebovať ho však treba čím skôr, pretože starnutím stráca svoju sviežosť a živelnosť. Mladé Svätokatarínske vína nájdete len u tých najlepších vinárov.


Od pondelka 6.11. si ich jedinečnosť môžte vychutnať aj u nás